keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Sieniä ruoaksi






Nyt ei ole luvassa reseptejä joita ei olisi kukaan muu maailmassa keksinyt aiemmin. 
Tai kukaan koskaan kuullut. ;) Laitetaanpas vaan kuvat kehiin ihan inspiraatioksi. 
Oli nimittäin hetki aikaa kun ko. annoksia olisin omaan napaani laittanut vaikka 
tuttuja olivatkin. Jääkaapissa oleilee myös tällä hetkellä tuorelasagnelevyjä joista 
aion taikoja joku päivä....tadaa...lasagnea! :D Uskoisin, että tuoreversiot jäävät 
käyttöön toistekin, koska silloin ruokakin valmistuu nopeammin.

Mutta nyt kuitenkin aamun ratoksi hieman sieniä. Ja 
te siellä Suomessa nauttikaa niistä teidän ihanista sienimetsistä 
ja kantarelleista!! Minä sienestin oman keltavahverosaaliini ihan 
vaan marketista noiden herkkusienien vierestä. ;)


Huomenta vaan!

:)


P.s. Ja tuon sieni-sipuliseoksen päälle tuli vielä juustoa ja hetki uunissa ja ääntä kohti. 

2 kommenttia:

  1. Nams 😛 Nyt tekisi mieli noita. Harmi, että Lounais-Suomessa on nyt ollut niin kuivaa, että taitaa kanttarellisato jäädä huonoksi. Mietimme, josko ottaisimme täältä tienvarsikauppiailta kantarelleja kotiin vietäväksi.
    T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tainnut olla haastavat sääolosuhteet Suomessa marja-sekä sienivuodelle... mutta toivottavasti edes jotakin tulee. :)

      Poista