perjantai 13. toukokuuta 2016

Tiikerikakku

TIIKERIKAKKU


200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kevytkermaa (käytin rasvaista maitoa)
2 rkl kaakaojauhetta



Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin. Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa. Ota 1/3 kakkutaikina erilleen. Siivilöi ja sekoita siihen kaakaojauhe. Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina. Paista Tiikerikakku 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kakku on kypsä.


Valion resepti, TÄÄLTÄ!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti